Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Кичево: Дали локалната власт незаконски депонира отпад во Кичево?

Минатата недела, жителите на село Попоец, на лице место затекнале камиони како во фрлаат комунален отпад, кој бил претходно покриен со земја. Едниот возач...

Последни објави