Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    АД Европа ги третира своите вработени како модерни робови

    Нашиот сектор за Политичка Економија реагираше за големата разлика помеѓу исплатените плати и остварениот профит на АД Европа, каде директорите и менаџерите си распределуваат...

    Последни објави