Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Квазиреформите во образованието – насилство врз националниот идентитет

  Веќе со месеци јавноста е разбранувана поради скандалозните најави кои доаѓаат од МОН. Имено, под превез на наводни реформи и модернизација на образованието, се...

  Жители на Општина Босилово, гласајте ПРОТИВ рудникот на смртта Иловица!

  Македонија е земјоделска земја, со извонредни услови за одгледување на квалитетни и најразновидни култури, но и со огромен број на сончеви денови, изобилува со...

  Жители на Општина Босилово, охрабрете се и изборете се за тоа што е ваше!

  Левица ги поттикнува жителите на Општина Босилово да не потклекнуваат на незаконските притисоци и да излезат да гласаат против рудникот на смртта Иловица на...

  Последни објави