Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Струга: 160 години од издавањето на зборникот на браќата Миладиновци

Пред 160 години, на 24 јуни 1861 година, во Загреб излегува од печат Зборникот на народни песни, епохално дело на струшките браќа Димитар и...

Последни објави