Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Јакимовски го саботира Советот за да удоволи на урбанистичката мафија

(прес-конференција на Бранко Ристов, претседател на Советот на Општина Карпош) „Како претседател на советот на Општина Карпош од редовите на Левица, првично, се обраќам поради...

Левица – Карпош: На советниците на Левица не им беше дозволено поднесување анкетни листови – ќе гласаат против ДУП кој не ги содржи забелешките...

Вчера беше крајниот рок за поднесување анкетни листови во однос на предложените Детални урбанистички планови за Влае 2 (СЗ19) и за Жданец и дел...

(Видео) Ристов кон Јакимовски: Целиот државен апарат застана позади бензинската станица во Карпош на Пуцко Петрол

Претседателот на Совет во општина Карпош од редовите на Левица, Бранко Ристов во дебата со градоначалникот Стевчо Јакимовски потенцираше дека за спорната бензиска станица...

Во Горно Нерези продолжува да се гради див водовод – Општината повеќе од два месеци без одговор на барањето од Левица

Повеќе од два месеци Општина Карпош е без одговор на барањето доставено од страна на советникот на Левица во Општина Карпош, Бранко Ристов, по...

Советот одржа седница без општината да ја најави во јавност

Вчера советот на Општина Карпош ја одржа 55-та седница без истата да биде најавена во јавност. Додека претходните седници беа најавувани само неколку минути...

Последни објави