Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Со сериозен криминал се доприватизира некогашен „Елегант Богданци“

    Криминално приватизираната некогашна државна компанија Елегант во Богданци, подоцна преименувана во АД БРЕБОТЕКС, каде што 51 % од акциите се во сопственост на вработените...

    Последни објави