Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица Делчево: Лажните предизборни ветувања на СДСМ од 2017 година неможат да се сокријат

Во предизборната програма на СДСМ во Делчево како еден од клучните проекти е предвиден и " Доизградба и доградување на кејот на реката Брегалница"...

Последни објави