Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Апасиев: Јавното здравје е национален интерес

,,Политичката партија Левица, преку нејзините двајца пратеници, поднесе над 1200 амандмани против Законот за здравствена заштита, преку кој министерот за задгробен живот во заминување...

Владата во заминување се обидува шверцерски да ја приватизира брзата помош

Министерот за здравство (во заминување) - Венко Филипче, преку навидум бенигни измени на Законот за здравствена заштита, предложени по скратена постапка, денес - во...

Последни објави