Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Град Скопје: Прифатени пет амандмани на советниците на Левица на трета седница на Град Скопје

На вчерашната, трета седница на Град Скопје, по 13 часовна расправа, се изгласа Буџетот на Град Скопје за следната година. На седницата беа прифатени и...

Последни објави