Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Додека Македонците во Бугарија не смеат ни да се споменат, власта менува Устав под притисок на бугарските власти

Членувањето во меѓународните организации, кои практично треба да бидат гарант за еднаквоста помеѓу земјите-членки, покажа исклучителна неприменливост во пракса. Интеграционите процеси за членување во...

Последни објави