Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Со сите алтернативи треба да играме – во ЕУ само како Македонци

(Изјава на Претседателот на Левица, проф. Д-р Димитар Апасиев) „Преговорите со ЕУ не треба да се прекинат, меѓутоа треба да влеземе во ЕУ како Македонци....

Пробугарската Влада не успеа да нѐ заплаши: народот излезе во уште поголем број

Вчера, на шестиот ден од сенародниот протест против бугаризацијата на Македонија, на кој народот вели НЕ за ‚‚францускиот предлог‘‘, народот излезе во огромен број...

Последни објави