Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Драги Ѓорѓиев и историската комисија во целосна служба на врховизмот

Откако на 16.07.2022 година во Собранието на Македонија беше усвоен таканаречениот „француски предлог“, македонските интереси забрзано тргнаа да се спуштаат низ спиралата на национално...

Утре е „Денот Д“ – масовно во 12 часот пред Собрание против новото предавство

Владејачката класа во и околу предавничката и криминогена Влада на СДС-ДУИ, исплашени од револтот на народот кој на протестите секојдневно, јасно, масовно и гласно...

Власта уфрли провокатори за да апси народ!

Вечерва, окупационата Влада на СДС и ДУИ во целост прикажа како се манипулира и демонстрира насилство врз обичниот народ! Министерот за внатрешни работи - Оливер...

Последни објави