Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Отпорот продолжува!

И покрај илјадниците граѓани кои вчера протестираа против францускиот предлог, денес претседателот Пендаровски без никаков државотворен сенс - изјави дека го прифаќа понижувачкиот предлог...

Последни објави