Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Крмов: Бугарските државници да се поклонат пред споменикот во Ваташа

    ,,Зоран Заев е меѓу првите градоначалници кој го почна трендот на брусење на споменици каде пишува бугарски фашистички окупатор. Ние сме за реципроцитет и...

    Последни објави