Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Исмаил: Околностите ги прават луѓето да се коруптивни!

Реџеп Исмаил - Хактан: „Новите генерации веќе гледаат, различно е од деведесеттите па наваму... новите генерации гладаат дека надвор не можат да бидат слободни...

Последни објави