Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Неспособната дипломатија и молкот на ЕУ не треба да водат кон отворање на Уставот

    Не е потребно дополнително отворање на Уставот на Република Македонија за додавање на бугарското малцинство, затоа што е крајно време да се смени насоката...

    Последни објави