Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Поради интересите на САД, Македонија поддржува агресија и притисок кон Куба

  Пред десетина дена во своето обраќање до нацијата, претседателот Марио Дијаз Канел објави дека САД сакаат да предизвика внатрешна социјална катастрофа во Куба, барајќи...

  Кого и што претставуваат етничките политички партии во Македонија

  Погубните национални политики, водени од власта, постојано ја ставаат Република Македонија во подредена положба. Ваквата политика, особено дојде до израз со потпишувањето на т.н....

  Албанските партии да престанат со анти-европските политики

  Изјавите на Бујар Османи, Артан Груби и Халил Снопче дека нема да прифатат попис без попишување на дијаспората јасно покажуваат дека единствената цел на...

  Биографиите на новоназначените амбасадори се недостапни за јавноста

  Минатата недела Претседателот на Републиката имаше средба со новоназначените амбасадори. Дипломатски претставници од страна на оваа власт беа назначувани и во неколку наврати претходно,...

  Агитирањето на функционери од Косово е доказ дека пописот е фингиран и мора да биде прекинат

  РЕАКЦИЈА ДО ЈАВНОСТ Откако вчера Албин Курти ги повика Албанците од дијаспората масовно да се попишуваат на пописот во Македонија, тоа денес го направи и...

  Последни објави