Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Иницијативата на Левица за бесплатни градинки во фиока додека Костовски нуди половични решенија

Иницијативата на Левица - Бутел за бесплатни градинки во Општина Бутел не беше ставена на дневен ред на три последователни седници, за сега на...

Поликлиниката во Бутел само во предизборните ветувања на ВМРО-ДПМНЕ и СДСМ

Жителите на општината Бутел во последиве пет години требаше да добијат поликлиника каде ќе можат достоинствено да се грижат за своето здравје. Но, тоа...

Иницијатива за санирање на улици на територија на општина Бутел и иницијатива за перење на улиците на територија на општина бутел

Денеска од страна на советникот од Левица Дарко Димовски до градоначачникот на Општина Бутел г-дин Дарко Костовски се поднесоа две иницијативи. Во првата, иницијативата за...

Гасификација во Бутел – едно од низата неисполнети ветувања на СДСМ

Како и на целата територија на Република Македонија така и во рамките на општина Бутел, гасификацијата беше едно од клучните ветувања на СДСМ во...

Последни објави