Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Левица – Чаир го обележи денот на погубување на Цветан Димов

  Вчера на 9-ти јули, на 79 години од загинувањето на народниот херој Цветан Димов, членови на Локалниот Огранок Левица - Чаир, ја исчистија бистата...

  Во Чаир класата е највисок степен на идентитет

  За Локалниот огранок на Левица - Чаир, обелоденувањето на криминалните завери на урбанистичката мафија и партијата на власт, не е ништо ново. Од епизодата јасно...

  Последни објави