Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Росоман: Нелегалната експлоатација на Црна Река продолжува

    Денес, од страна на Левица - Росоман беше пријавен нелегален ископ на песок во СВР Велес кои постапија по пријавата со испраќање на интервентна...

    Последни објави