Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Членови на ЛО Левица – Демир Хисар со полагање на свежо свежо цвеќе пред споменикот на Даме Груев

  Членови на ЛО Левица - Демир Хисар со полагање на свежо цвеќе оддадоа почит пред споменикот на Даме Груев во с. Смилево по повод...

  Левица – Ѓорче Петров: Дивите депонии – симболи на Општината Ѓорче Петров, а Ѓорчепетровци „зависници“ од токсичен воздух.

  Добро познатиот продорен мирис на запалена пластика и гума, денови наназад е каракеристика на амбиентниот воздух на жителите на Ѓорче Петров. Очигледно е дека...

  Последни објави