Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Уште во април Европскиот парламент најави вето ако не се затвори заводот во Демир Капија

    Специјалниот завод во Демир Капија е институција за околу двеста лица со посебни потреби кои живеат во ужасни услови, за кој интензивно се пишуваше...

    Последни објави