Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    (Видео) Јованоски: Страв од јавност на “транспарентното” ДПМНЕ – Прилеп?

    Пренос на седниците на локалниот Совет во живо - толкувано како кршење на Деловник и постапување незаконски, од страна на претседателот на Советот во...

    Последни објави