Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Димитар Апасиев за Резолуцијата на ВМРО-ДПМНЕ

„Сметаме дека хендикепот на нашата дипломатија е тоа што немаме црвени македонски линии и од тука ја поддржуваме Резолуцијата на ВМРО-ДПМНЕ, без оглед на...

Последни објави