Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Четврти мај – 155 километри во чест на великанот Гоце Делчев

Видео-репортажа од завршната етапа на маршот на членовите на Левица во чест на најхаризматичниот македонски војвода и револуционер Гоце Делчев. Пред вечното почивалиште на великанот,...

(Видео) Институтот „Рацин” изработи 150 монети со ликот на Гоце Делчев во чест 150 години од неговото раѓање

Нераскинливото јубилејно прославување на раѓањето на македонскиот револуционерен Гоце Делчев, по стогодишнината од 1972 година, нашиот левичарски институт „Рацин” го продолжува со прославната еднонеделна...

Последни објави