Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Предизборни привремени вработувања во Општина Делчево – наместо лиценца и стручност, емпатија е основен услов

  Општина Делчево упатува Јавен повик до сите невработени лица да се вклучат во Програмата за Општинско - корисна работа за проектите „Грижа за стари...

  Калта во која газат жителите на населбата „Звегорска Река” е најголем доказ за неспособноста на локалната власт во Делчево

  Калта во која газат жителите на населбата „Звегорска Река" е најголем доказ за неспособноста на локалната власт во Делчево Владејачката СДСМ во Делчево најверојатно повторно...

  Левица Делчево: Лажните предизборни ветувања на СДСМ од 2017 година неможат да се сокријат

  Во предизборната програма на СДСМ во Делчево како еден од клучните проекти е предвиден и " Доизградба и доградување на кејот на реката Брегалница"...

  Левица – Делчево: Привремените вработувања во општинската администрација во Општина Делчево бележат драстичен пораст последните 2 години

  Земајќи ги во предвид статистичките податоци содржани во Завршната сметка на Буџетот на Општина Делчево за 2020 година и Кварталниот извештај за 2021 година...

  Безбедноста на учесниците во сообраќајот на последно место на листата на приоритети на Општина Делчево

  Веќе 30 години дел од црните точки по патиштата низ Општина Делчево остануваат на последно место за решавање на листата на приоритети на локалните...

  Одбележување на 118 годишнината од смртта на Гоце Делчев

  Денеска на 4- ти мај, по повод 118 години од смртта на еден од најголемите македонски револуционери и борци за слобода, Гоце Делчев ,...

  Последни објави