Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

СДСМ манипулира дека Левица ги блокира измените за „Недела – неработен ден“

Владејачката партија и портпаролката и поранешна новинарка, Богданка Кузеска, во немоќ да ја оправдаат својата неспособност, во неколку наврати безобразно манипулираат дека Левица ги...

Последни објави