Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Советот на Општина Демир Хисар ја одби иницијативата за бесплатни градинки

На 11-та седница на советот на Општина Демир Хисар која се одржа на ден 27.06.2022 - понеделник, советот ја одби иницијативата на Левица -...

Левица – Демир Хисар: Тројца поранешни градоначалници на Општина Демир Хисар обвинети за злосторничко здружување

Државната комисија за спречување на корупција, предложи да се покрене постапка за кривично гонење на тројца поранешни градоначалници на Општина Демир Хисар (Тони Ангелевски,...

Левица – Демир Хисар: Ветено – неисполнето: Повеќе пари за граѓаните во општината

Со оглед на неспособното менаџирање на локалната власт, парите на народот останаа „заглавени“ во длабоките џебови на локалните господари. Локалната власт во Демир Хисар без...

ЛО Левица – Демир Хисар достави барање до градоначалникот Стојановски

ЛО Левица - Демир Хисар достави барање до градоначалникот Стојановски да се фати за работа и да ги активира сите расположливи сретства за минимализирање...

Членови на ЛО Левица – Демир Хисар со полагање на свежо свежо цвеќе пред споменикот на Даме Груев

Членови на ЛО Левица - Демир Хисар со полагање на свежо цвеќе оддадоа почит пред споменикот на Даме Груев во с. Смилево по повод...

Левица – Демир Хисар: Локалната власт глува на барањата на граѓаните

На 27.05.2021 година, локалниот огранок на Левица - Демир Хисар, достави барање до советот на Општина Демир Хисар за расчистување на дивите депонии, поставување...

Последни објави