Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Покана за прес конференција – Продолжува режимската хајка врз Левица

    Продолжува режимската хајка врз Левица! Денеска во 12 часот, членот на Президиумот на Левица, Мариглен Демири, е повикан на информативен разговор во Основното јавно...

    Последни објави