Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Да живее победата над фашизмот

    Во чест на Денот на победата над фашизмот, делегација од членови на Централниот комитет на Левица учествуваа на церемонијата, организирана од страна на Амбасадата...

    Последни објави