Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  (Видео) Прес-конференција на Левица: Нека ни е честит Први мај, денот на трудот!

  - прес-конференција на портпаролот Амар Мециновиќ и координаторот на Социјалниот сектор - Катерина Јовановска Пред повеќе од еден век, на први мај, работникот високо ги...

  Да живее Први мај – Интернационалниот ден на работникот

  Реформистичките лидери се трудеа да ги умртват демонстрациите на Први мај со тоа што ги претворија во денови за одмор и рекреација, наместо за...

  Последни објави