Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  Осми март: Класна еманципација за надминување на суровата релност во која се наоѓа жената работничка

  „Историјата на сите досегашни општества е историја на класни борби.“ Карл Маркс   Епохата на капиталистичкото општество генерално се одликува со спротивставените интереси на две класи -...

  Местото на жената е во класната борба!

  8-ми МАРТ - празникот кој ја отсликува женската храброст, борбата на жената во остварување на своите економски, социјални и политички права. Макотрпноста за остварување...

  Последни објави