Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица Свети Николе: Референдумот за регионалната депонија мора да се спроведе

Откако минатата седмица Министерството за животна средина и просторно планирање соопшти дека ингеренциите на Општина Свети Николе ќе и бидат одземени во делот со...

Последни објави