Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

  ТАГ:

  (Видео) Крмов: Власта го шверцува законот за државјанство

  Прес конференција на пратеникот Борислав Крмов, по повод шверцуваниот Закон за државјанство со европско знаменце: „Како е можно еден Закон, до вчера да не носи...

  (Видео) Апасиев кон Џафери: Двојазичните материјали кои противуставно ни ги праќате ќе ви ги враќаме

  Процедурално обраќање на пратеникот Димитар Апасиев, во врска со кршењето на Уставот и Деловникот за работа во Собрание од страна на спикерот Талат Џафери. https://www.youtube.com/watch?v=acNPFxZK-vk  

  (Видео) Крмов: Поведението на Џафери ја демонстрира „недопирливоста“ на ДУИ, кои веќе 20 години владеат антиуставно

  Крмов: Поведението на Џафери ја демонстрира „недопирливоста“ на ДУИ, кои веќе 20 години владеат антиуставно Левица ја поднесе против него со поддршка од опозицијата: „Имено, јас...

  (Видео) Апасиев: Левица поднесе интерпелација против Џафери, која ја поддржи и опозицијата

  Прес конференција на пратеникот Димитар Апасиев, по повод поднесената Интерпелација за работата на спикерот Талат Џафери, кој катастрофално лошо и своеволно го менаџира процесот...

  (Видео) Прес-конференција на Димитар Апасиев за дипломатскиот скандал на спикерот Џафери

  „Обраќањето на спикерот Талат Џафери на албански јазик, пред Комитетот за надворешни работи во Брисел, е спротивно на Амандманот 5, став 1 од Уставот...

  (Видео) Крмов кон Џафери: Законите на Левица намерно и противделовнички се чуваат во фиока

  Поентата ми е дека не дозволивте за неговиот предлог да се гласа, затоа што рековте дека не се исполнети условите, имено дека не е...

  Последни објави