Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Рехабилитацијата на фашизмот започна уште со споменикот на балистот Џемаил Хаса во 2006 година

Во 2006 година, во село Симница, Општина Гостивар, подигнат е споменик на Џемаил Хасани, водач на балистите за Западна Македонија и соработник на италијанските...

Последни објави