Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Средба на пратеникот Борислав Крмов со стечајци од ,,Центро”

Денес, пратеникот Борислав Крмов оствари средба со претседателот на координативното тело за заштита на капиталот на АД ,,Центро" во стечај - Џенан Џеладин. Некогашниот...

Последни објави