Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Проектот на Наумоски изгласан од советниците на ДПМНЕ – ДУП со 50 згради во Дексион

    Советниците на ДПМНЕ го изгласаа ДУПот за градска четврт С3 13 (Дексион) - оние кои додека беа во опозиција бурно протестираа против бетонизацијата на...

    Последни објави