Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Зголемени трошоците на земјоделците за над 11 проценти

Државниот завод за статистика на Р. Македонија објави дека Индексот на цените во земјоделието кај инпутот за мај 2021 година е зголемен за 11,4%...

Последни објави