Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Охрид: На иницијатива на советничката Аврамоска се одбележа меѓународниот ден на лицата со попреченост

Денес, во Големата сала на општина Охрид, по иницијатива на советникот на ЛЕВИЦА Виолета Аврамоска и Локалното координативно тело на ЛЕВИЦА Охрид, беше одбележан...

Последни објави