Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Апасиев со порака до младите за босанскиот регионален серијал „Перспектива“

    Претседателот на Левица, Димитар Апасиев, во регионалниот серијал „Перспектива плус“, на теми поврзани со профилот на еден пратеник, политичката култура во Македонија, девастираниот систем...

    Последни објави