Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Референдумското прашање е спротивно на европските стандарди утврдени од Венецијанската комисија

      Собраниската Одлука за распишување на референдумот за планираната и наметната промена на уставното име на Република Македонија не е во склад со конституционалниот концепт...

    Последни објави