Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

(Видео) Трибина: Македонската кауза – 150 години од раѓањето на Гоце Делчев

Левичарски Институт - ”Рацин„ ТРИБИНА: Македонската кауза - 150 години од раѓањето на Гоце Делчев! #150годиниДелчев По повод 150 години од раѓањето на македонскиот револуционер Гоце...

Последни објави