Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

За соросоидите и сороспиите

Мене ме обзема длабока огорченост поради нашите лажни хумани сфаќања и поради нашата длабока попустливост кон секој наш суров непријател. Ние сме глупаци, оти забораваме да...

Последни објави