Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Вработување на медицински лица мора да биде согласно стручноста, а не според желбите на директорите

    Секојдневно до Левица пристигнуваат поплаки од невработени медицински лица, кои се разочарани од начинот на кој се врши вработување во јавните здравствени установи. Имено, за...

    Последни објави