Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Битола од град на конзули се претвори во град на депонија

Мртви животни, градежен или друг вид на отпад сѐ уште се фрла покрај патиштата, во речните корита, канали, делови од планината, ридовите. Честа е...

Последни објави