Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Росоман: Дали Општина Росоман чека да се доградат дивоградбите па да покрене постапка за стопирање на изградбата?

    Членот на Советот од редовите на Левица, поднесе барање на 14.12.2021 за стопирање на изградба на дивоградба по добиено известување дека општината нема издадено...

    Последни објави