Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Новиот Пржински договор не ги исполни очекувањата. Борбата продолжува!

Левица со незадоволство гледа на склучениот договор Пржино 2, договор кој не гарантира фер и демократски избори и излез од политичката и економска криза....

Последни објави