Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица нема да ги плаќа каматите за новата еврообврзница

Вчера беше објавена одлука на Владата за издавање на еврообврзница, во максимален износ од 650 милиони евра. Одлуката се носи во услови на длабока...

Последни објави