Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

ТАГ:

Левица – Охрид: Охридските села без вода во 21 век

Жителите на с. Долно Лакочереј, секое лето, години наназад, скоро и да немаат вода, ни за пиење, ни за одржување лична хигиена. Според нивните информации...

Последни објави