Добредојдовте на официјалната веб-страница на Левица

More

    ТАГ:

    Левица – Карпош: Депонии никнуваат над Жданец и Средно Нерези

    Наскоро не очекуваат локалните избори, а локалните власти се веќе посветени на своите предизборни средби по маалата, шминкање на улици, тротоари и се’ она...

    Последни објави